Nørholt Anlæg ApS udfører stubfræsning på hele Fyn og Trekantområdet med. Står du med overskydende stubbe fra en træfældning, så sørger vi for, at de bliver barberet helt ned til grunden. Vi fjerner sågar rødderne, hvis du ønsker det.

Vores service er hurtig og effektiv, og vi medbringer selvfølgelig selv alle de nødvendige redskaber til Odense og resten af Fyn. Ingen opgaver er hverken for store eller for små til os.

Haveservice får din have til at se flot ud

Vi gør stubfræsning nemt

Med flere års ekspertise inden for stubfræsning og træfældning ved vi, hvor vanskelig en opgave det kan være at skaffe sig af med sine træstubbe hjemme i baghaven.

Du behøver såmænd ikke at skænke stubbene en eneste tanke. Med Nørholt Anlæg ApS i hånden ser vi til alt lige fra fræsning til bortskaffelse af trærester. Vi garanterer et tilfredsstillende færdigt resultat og en proces fri for anstrengelser af den ene eller anden slags.

Se også vores muligheder inden for træfældning på Fyn.

Træfældning er også på menukortet

Nørholt Anlæg ApS tager sig ikke blot af stubbene. Vi udfører også træfældning i Odense, på resten af Fyn og i Trekantområdet. Dette gælder både topkapning, fældning stump for stump samt fældning med rødder. Ved husstande eller områder med begrænset plads garanterer vi, at fældningen eller beskæring sker efter gældende sikkerhedsregler.

Så vil du være fri for de store, uskønne egetræer, som tilmed skygger for eftermiddagssolen, er vi klar til at hjælpe dig.

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 28 88 95 78 og høre mere om vores stubfræsning i Middelfart og Odense samt få et uforpligtende tilbud. Vi udfører stubfræsning for private såvel som for erhverv.

Foråret nærmer sig, og her kan du læse mere om mulighederne, når vi skal anlægge din næste drømmehave på Fyn.

Stubfræsning udføres på fyn