Nørholt Anlæg ApS har mange års erfaring som brolægger i Odense og Middelfart. Skal du have lavet ny indkørsel, terrasse eller stensætning, så er vi klar med løsningen.

Dine ønsker baner vejen for det færdige resultat, og mulighederne er ubegrænsede. Vi skræddersyr tilbuddet efter dine idéer og behov, men kan om ønskeligt også komme med de velovervejede og kreative indspark til lige netop jeres projekt.

Belægning kan hjælpe din have se flot ud

Brolægger – forskellige materialer fryder

Der er mange forskellige ting at tage stilling til, når du skal anlægge indkørsel, eller en ny terrasse er på trapperne. Som erfaren brolægger hjælper vi dig på vej med de vigtige valg.

En af overvejelserne er selvfølgelig, hvilket materiale belægningen skal være i. Vores udbud er næsten uendeligt, så det er kun fantasien, der sætter grænser. Blandt vores mange forskellige materialer er beton, granit, sandsten m.m.

Du har naturligvis mulighed for at få forevist materialerne og set dem i den kontekst, de skal bruges i, så beslutningen giver dig den helt rigtige mavefornemmelse.

Se også vores muligheder inden for stubfræsning og træfældning på Fyn.

Belægning der fryder haven

Nørholt Anlæg ApS besidder en stor kærlighed til haven, men samspillet mellem de grønne områder og det øvrige udendørsareal er helt essentielt for at få husstanden til at fremstå harmonisk. Vi sikrer, at det visuelle udtryk på tværs af alle grundens elementer hænger sammen på bedste vis.

Vores kærlighed er ikke kun forbeholdt det grønne. Som din brolægger sikrer vi, at helheden er både funktionel og en fryd for øjet.

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 28 88 95 78 og høre mere om vores udbud som brolægger i Odense samt få et uforpligtende tilbud. Vi er brolæggere for private såvel som for erhverv.

Skal vi også tage os af jeres grønne områder, så hele udendørsarealet er klaret og ensrettet efter vores besøg? Tjek vores muligheder som anlægsgartner i Middelfart og Odense.

havegang lagt i Odense af brolægger