Nørholt Anlæg ApS håndterer træfældning på hele Fyn, men vi kører primært i Odense og Middelfart. Hvis du ejer nogle træer af den ene eller anden størrelse, som du gerne vil have fældet, har vi ekspertisen til at hjælpe dig på vej.

Vores service er hurtig og effektiv, og vi medbringer selvfølgelig selv alle de nødvendige redskaber der skal for at træfældning sker på forsvarligvis. Dette ligemeget hvor på Fyn opgaven befinder sig. Ingen opgaver er for store eller for små til os.

Træfældning på hele Fyn, vi er dog primært i Odense og Middelfart

Alle typer af træfældning

Lige meget hvor på Fyn, kan omfanget og vanskeligheden af træfældning, være meget forskellig. Derfor udbyder vi flere forskellige former for fældning:

  • Topkapning
  • Stump for stump
  • Træfældning med rødder

Så vil du have jævnet dine træer, der bare står og er til gene, med jorden, er Nørholt Anlæg ApS fuldt udrustet til at klare udfordringer af enhver karakter.

Ved husstande eller områder med begrænset plads garanterer vi, at fældningen eller beskæring sker efter gældende sikkerhedsregler.

Se også vores muligheder inden for stubfræsning på Fyn.

Vi fjerner også stubbene

Nørholt Anlæg ApS er også klædt på til at fjerne stubbene fra en privat træfældning. Vi udfører stubfræsning i Odense, på resten af Fyn og i Trekantområdet.

Du behøver såmænd ikke at skænke stubbene en eneste tanke. Med Nørholt Anlæg ApS i hånden ser vi til alt lige fra fræsning til bortskaffelse af trærester. Vi garanterer et tilfredsstillende færdigt resultat og en proces fri for anstrengelser af den ene eller anden slags.

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 28 88 95 78 og høre mere om vores træfældning i Odense og Middelfart samt få et uforpligtende tilbud. Vi udfører træfældning for private såvel som for erhverv.

Foråret nærmer sig, og her kan du læse mere om mulighederne, når vi skal anlægge din næste drømmehave på Fyn.

Stubfræser efter at have fældet træer hos kunde