Nørholt Anlæg ApS tilbyder haveservice. Vi udfører ofte opgaver i hele Odense og Middelfart, men kører på hele fyn. Dette indebærer både pleje og vedligeholdelse. Vores arbejdsradius er kun begrænset af jeres ønsker.

Havearbejdet kan tit og ofte være en irriterende og meget tidskrævende hurdle i hverdagen. Hos Nørholt Anlæg ApS sætter vi en ære i varetage opgaven, så I kan læne jer tilbage i havestolene og nyde det flotte, færdige resultat – uge efter uge.

Haveservice udføres i hele Odense og omegn

Vi medbringer redskaberne til haveservice

Ukrudt, mos og afrevne grene. Udfordringerne kan være mange, selvom den arbejdsfri weekend langt om længe har meldt sin ankomst. Som kunde hos Nørholt Anlæg ApS behøver du ikke længere at hidse dig op over havens gener.

Du skal heller ikke agere havemand eller –kvinde med alt, hvad det indebærer af plæneklippere, hækkesakse, ukrudtsfjernere og deslige. Vi klarer arbejdet for dig, og vores haveservice inkluderer selvfølgelig, at vi selv medbringer de fornødne redskaber, store som små, til at løse alle havens mulige problemstillinger.

 

Se også vores muligheder inden for vinterservice på Fyn.

Kærlighed til din have

Nørholt Anlæg ApS har i årevis gjort en dyd ud af at passe kundernes haver, som var det vores egen. Deraf slogan’et ”Kærlighed til din have”. Græs, planter, blomster, buske, hække og træer får alle samme kærlige behandling i vores hænder.

Du kan stole trygt på, at havearbejdet udføres med allernådigste finesse og møjsommelighed, for det er vores absolutte metier. Vi er klar over, at haven er et meget privat sted og et frirum for hele familien, så vi plejer den også derefter.

 

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 28 88 95 78 og høre mere om vores haveservice i Odense samt få et uforpligtende tilbud. Vi udfører havearbejde for private såvel som for erhverv.

 

Foråret nærmer sig, og du kan læse mere om mulighederne, når vi skal anlægge din næste drømmehave på Fyn.

Haveservice får din have til at se flot ud